10 φωτογραφίες μου κοσμούν το υπέροχο ποιητικό βιβλίο του φίλου μας Σπύρου Μακρυγιάννη για την ενίσχυση του έργου, του σεπτού Ιερού Ναού Παναγίας της Γορίτσας, Βόλου.

Ποιήματα που μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή, στην πίστη, και στο θρησκευτικό συναίσθημα και διεγείρουν χορδές αγάπης & ευαισθησίας.

Οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν είναι όλες από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γορίτσας, που βρίσκετε χτισμένη μέσα στην πέτρινη κύτη του βράχου με τον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο που βρέχετε από το μικρό λιμανάκι της θάλασσας.

Εύχομαι να ταξιδέψετε φωτογραφικά μαζί μας, και σύντομα να έχουμε την ευλογία να έχουμε όλοι μας αυτό το όμορφο πόνημα - βιβλίο "Σ' ΑΝΑΖΗΤΩ" του Σπύρου Μακρυγιάννη !

Ένα δύσκολο εγχείρημα που έχουμε βάλει σκοπό είναι να καταγράψουμε φωτογραφικά όλες τις ομορφιές του Πηλίου και όχι μόνο άλλα και ολόκληρου του νομού Μαγνησίας.


Οφείλουμε να πούμε ότι πριν τις ανεβάσουμε, επιλέγουμε προσεχτικά τις καλύτερες φωτογραφίες για να τις επεξεργαστούμε ψηφιακά κατά τον καλύτερο τρόπο, προσπαθώντας να παρουσιάσουμε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, καλλιτεχνικό στολίδι απο τις πανέμορφες περιοχές του Πηλίου και της Μαγνησίας.

Δείτε το αξίζει:
https://www.flickr.com/photos/122611477@N06/map

Υ.Σ.
Όποιος γνωρίζει περιοχές της περιοχής μας που αξίζει να φωτογραφηθούν θα χαρούμε να μας το γνωστοποιήσετε

Jai Daemion say:

George - Your vision/eye/artistic feeling is amazing!
Thanks you for the gift! I saw the image of two flamingos through another site... and have tracked it to you.
I would like to use it for a CD cover on a small, local release.
What do you think?
And is there a higher res version available in case you say 'yes' to this use?

Thanks - jai daemion - jaisoundz.com

George Leontaras:
It is a honor and great pleasure for me to put my photo in your CD cover.

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

  • Susan B. Griffith

    Your philosophy is as beautiful as your images. You sound like person with a big heart, and it comes through your work. Susan

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

  • Iris Rutkoski

    I don't usually like photoshopped photography but I have to say in your case I find them very charming & they would make great book covers.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
SKYPE

Newsletter


 Stay informed on our latest Phototgraphy news.
Ενημερωθείτε για όλα τα φωτογραφικά μας νέα.