Βιβλίο ποιημάτων "Σ' αναζητώ" με 10 φωτογραφίες μου

10 φωτογραφίες μου κοσμούν το υπέροχο ποιητικό βιβλίο του φίλου μας Σπύρου Μακρυγιάννη για την ενίσχυση του έργου, του σεπτού Ιερού Ναού Παναγίας της Γορίτσας, Βόλου.

Ποιήματα που μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή, στην πίστη, και στο θρησκευτικό συναίσθημα και διεγείρουν χορδές αγάπης & ευαισθησίας.

Οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν είναι όλες από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γορίτσας, που βρίσκετε χτισμένη μέσα στην πέτρινη κύτη του βράχου με τον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο που βρέχετε από το μικρό λιμανάκι της θάλασσας.

Εύχομαι να ταξιδέψετε φωτογραφικά μαζί μας, και σύντομα να έχουμε την ευλογία να έχουμε όλοι μας αυτό το όμορφο πόνημα - βιβλίο "Σ' ΑΝΑΖΗΤΩ" του Σπύρου Μακρυγιάννη !

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

  • Susan B. Griffith

    Your philosophy is as beautiful as your images. You sound like person with a big heart, and it comes through your work. Susan

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

  • Iris Rutkoski

    I don't usually like photoshopped photography but I have to say in your case I find them very charming & they would make great book covers.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
SKYPE

Newsletter


 Stay informed on our latest Phototgraphy news.
Ενημερωθείτε για όλα τα φωτογραφικά μας νέα.