ΕΔΩ Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΟΣ !

Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών συνεργατών της GLart που παρέχουμε  γραφικές παρουσιάσεις, ψηφιακές εργασίες, web design και δημιουργικές ιδέες.
Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο μίγμα σχεδιασμού με δημιουργικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκτύπωση, web design, λογότυπα και ψηφιακές παρουσιάσεις. Αν χρειάζεστε να δημιουργήσετε ένα λογότυπο, ένα φυλλάδιο, μια λειτουργική ιστοσελίδα, μια μικρή ευέλικτη εφαρμογή,  θα μείνετε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία που παρέχουμε.

banner04

ΤΕΧΝΟΡΑΜΑ

To ΤΕΧΝΟΡΑΜΑ είναι ένα αξιόλογο portal για τα Ελληνικά δεδομένα. Λειτουργεί ως σημείο παρουσίασης & συνεργασίας καλλιτεχνών με έκθεση των έργων τους.

banner02

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λειτουργική & εντυπωσιακή ιστοσελίδα; Όποια και να είναι η πρόθεση σας, κλειδί για την  επιτυχία της είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια.

banner03b

ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας εταιρικό λογότυπο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!! Δείτε ένα μέρος των σχεδίων, όπου μπορείτε να επιλέξετε το λογότυπό σας.

banner01

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρουσιάζουμε μια μεγάλη αισθητική συλλογή φωτογραφιών. Φωτογραφίες με διάφορες υφές και χρώματα για τον χώρο σας. Μοναδικές συλλογές που θα σας εκπλήξουν !

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Αφίσες, κάρτες, φυλλάδια, κατάλογοι, βιβλία, ταπετσαρίες είναι ένα μέρος της σχεδιαστικής αισθητικής μας. Στόχος μας να μελετάμε τις νέες τάσεις…

WEBACTORS

Μπορείτε να παρουσιάσετε τα πάντα εντυπωσιακά στην ιστοσελίδα σας με ένα αληθινό παρουσιαστή (Web Actor), ο οποίος θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ

Οι εικονικές επισκέψεις είναι σφαιρικά πανοράματα που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σαν να είστε πραγματικά εκεί.

bannerpng04

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο μουσικοσυνθέτης Αγαμέμνων και τo ARTemis Studios μπορούν να σας παρουσιάσουν μοναδικές μουσικές συνθέσεις  για trailers, multimedia και διαφημιστικά.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Θεοδωροπούλου Μαρία
ΦΑΡΜΑΚΟΠΕΙΟΣ

Χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα το Γιώργο γιατί τον θεωρώ υπέροχο, ευφυή και γεμάτο θετική ενέργεια.Η υποστήριξή του στη δημιουργία της μακέτας καλλυντικών Maral ήτανε ευφάνταστα δημιουργική! Το αποτέλεσμα άρτιο και όμορφο. Τον ευχαριστώ από καρδιάς.»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΝΩΝΑ

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε σε ένα απαιτητικό project. Το project ήταν το theareston.gr. Ο Γιώργος ποτέ δεν σταματάει να σε ακούει και να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου! Ακόμα και όταν έχει ολοκληρωθεί το project. Πόσο δύσκολα το συναντάς αυτό άραγε στις μέρες μας;»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΠΑΝΤΟΥΛΗΣ
ΕΜΠΟΡΟΣ

«O Γιώργος με βοήθησε να φτιάξω ένα site όπως ακριβώς το είχα στην σκέψη μου. Διακρίνεται για την αξιοπιστία και την προθυμία του. Είναι σημαντικό για το επάγγελμα μου να μπορεί το site που αναπτύχθηκε να λειτουργεί εύκολα, χρηστικά και άμεσα».

Εξερευνήστε τις κατηγορίες μας !