ΕΔΩ Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΟΣ !

Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών συνεργατών της GLart που παρέχουμε  γραφικές παρουσιάσεις, ψηφιακές εργασίες, web design και δημιουργικές ιδέες.
Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο μίγμα σχεδιασμού με δημιουργικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκτύπωση, web design, λογότυπα και ψηφιακές παρουσιάσεις. Αν χρειάζεστε να δημιουργήσετε ένα λογότυπο, ένα φυλλάδιο, μια λειτουργική ιστοσελίδα, μια μικρή ευέλικτη εφαρμογή,  θα μείνετε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία που παρέχουμε.

banner04

ΤΕΧΝΟΡΑΜΑ

To ΤΕΧΝΟΡΑΜΑ είναι ένα αξιόλογο portal για τα Ελληνικά δεδομένα. Λειτουργεί ως σημείο παρουσίασης & συνεργασίας καλλιτεχνών με έκθεση των έργων τους.

banner02

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λειτουργική & εντυπωσιακή ιστοσελίδα; Όποια και να είναι η πρόθεση σας, κλειδί για την  επιτυχία της είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια.

banner03b

ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας εταιρικό λογότυπο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!! Δείτε ένα μέρος των σχεδίων, όπου μπορείτε να επιλέξετε το λογότυπό σας.

banner01

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρουσιάζουμε μια μεγάλη αισθητική συλλογή φωτογραφιών. Φωτογραφίες με διάφορες υφές και χρώματα για τον χώρο σας. Μοναδικές συλλογές που θα σας εκπλήξουν !

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Αφίσες, κάρτες, φυλλάδια, κατάλογοι, βιβλία, ταπετσαρίες είναι ένα μέρος της σχεδιαστικής αισθητικής μας. Στόχος μας να μελετάμε τις νέες τάσεις…

WEBACTORS

Μπορείτε να παρουσιάσετε τα πάντα εντυπωσιακά στην ιστοσελίδα σας με ένα αληθινό παρουσιαστή (Web Actor), ο οποίος θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ

Οι εικονικές επισκέψεις είναι σφαιρικά πανοράματα που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σαν να είστε πραγματικά εκεί.

bannerpng04

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο μουσικοσυνθέτης Αγαμέμνων και τo ARTemis Studios μπορούν να σας παρουσιάσουν μοναδικές μουσικές συνθέσεις  για trailers, multimedia και διαφημιστικά.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΙΔΙΩΤΗΣ

Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει η Energyprint γιατί μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα σύνολο πραγμάτων εκτυπώσεις, γραφιστικά, ιστοσελίδα, ραδιοφωνική διαφήμιση, διανομή και την δημιουργία όλου του εταιρικού Profile.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

«Όταν υπάρχει ένα απαιτητικό project η Energyprint δεν σταματάει να σε ακούει και να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου! Ακόμα και όταν έχει ολοκληρωθεί το project. Πόσο δύσκολα το συναντάς αυτό άραγε στις μέρες μας;»

ΕΙΡΗΝΗ ΧΟΥΤΟΥ
ΙΔΙΩΤΗΣ

«Είναι σημαντικό να βλέπεις ωραίες παρουσιάσεις. Η Energyprint σου παρέχει ιδέες για να μπορείς να φανταστείς το καλύτερο αποτέλεσμα «.

Εξερευνήστε τις κατηγορίες μας !