Subscribe: https://bit.ly/GLeontaras

40 Years Photography special virtual exhibition presentation, portfolio of George Leontaras

Αγαπητοί μου φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή σας ανακοινώνω ότι φέτος γιορτάζω τα 40 χρόνια της φωτογραφικής μου πορείας.

Ήταν το 1981 όταν τότε πιτσιρικάς άρχισα για πρώτη φορά επίσημα να πειραματίζομαι με τη φωτογραφία.

Θυμάμαι ακόμα σαν να ήταν σήμερα που έπιασα στα χέρια μου την πρώτη φωτογραφική μηχανή του πατέρα μου την Kowa και άρχισα να την επεξεργάζομαι και μετά να αγοράζω το πρώτο φιλμ και να πειραματίζομαι στα πρώτα μου φωτογραφικά κάδρα.

Από τότε πέρασαν σαράντα ολόκληρα χρόνια ένα τεράστιο φωτογραφικό ταξίδι, μία πανέμορφη διαδρομή που ακόμα και σήμερα με συναρπάζει όπως την πρώτη εκείνη στιγμή που ήμουν 14 χρόνων.

Σε αυτή τη διαδρομή μου ήθελα να πειραματιστώ με όλες τις πτυχές του φωτογραφικού χώρου, μα περισσότερο από όλα με συγκίνησαν και αποτέλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου η φωτογραφία της φύσης τα landscape και περισσότερο της περιοχής του Πηλίου, τα macro και φυσικά οι φώτο δημιουργίες - manipulation που αποτέλεσαν μία ιδιαίτερη τεχνική φωτογραφικής μου έκφρασης.

Δεν έπαψα και δεν θα πάψω όμως ποτέ να πειραματίζομαι πάντα με νέες τεχνοτροπίες να εξερευνώ και να θέλω να ανακαλύψω πάντα νέες φωτογραφικές τεχνικές.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με ακολουθείται και με ενισχύεται με την αγάπη σας σε αυτό το τεράστιο φωτογραφικό μου ταξίδι και θέλω να πιστεύω και για όσα χρόνια μου χαρίσει ακόμα ο Θεός να απολαμβάνουμε φωτογραφικές δημιουργίες μου που θα απεικονίζουν κομμάτια από την εκπληκτική ομορφιά αυτού του υπέροχου κόσμου που μας χάρισε ο Δημιουργός.

Σας ευχαριστώ

Support our Art with a Donation: https://bit.ly/glartision