ΕΔΩ Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΟΣ !

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που παρέχουμε δημιουργικές προτάσεις για γραφικές παρουσιάσεις, ψηφιακές εργασίες, web design, φωτογράφισης, video και πολλές ακόμα ιδέες. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο μίγμα σχεδιασμού με δημιουργικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκτύπωση και προβολή. Αν χρειάζεστε να δημιουργήσετε ένα λογότυπο, ένα φυλλάδιο, μια λειτουργική ιστοσελίδα, μια μικρή ευέλικτη εφαρμογή, θα μείνετε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία που παρέχουμε.

01
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Προσεγγίζουμε τον σχεδιασμό του ιστότοπου με προσοχή και δημιουργικότητα. Κατασκευάζουμε λειτουργικές και ευφάνταστες ιστοσελίδες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
02
ΛΟΓΟΤΥΠΑ
Το λογότυπό σας πρέπει να ενσωματώνει την ταυτότητα της επωνυμίας σας και να παρουσιάζει με μοντέρνο & σύγχρονο τρόπο αυτό που επιθυμείτε να παρουσιάσετε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
03
ΠΟΛΥΜΕΣΑ
Προβολή με την δυνατότητα ήχου, εικόνας, κίνησης, ομιλίας, μουσικής, video και κειμένου. Αν επιθυμείτε μια αποτελεσματική παρουσίαση με το κοινό επιλέξτε εδω.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
04
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Παρουσιάζουμε μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών. Φωτογραφίες με διάφορες υφές και χρώματα για τον χώρο σας. Μοναδικές συλλογές που θα σας εκπλήξουν !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
VIDEO PROMOTION

WEB DESIGN

LOGO DESIGN

GRAPHIC DESIGN

VIDEO PROMO

ART PHOTOGRAPHY

MUSIC

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ
Ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Και εμείς αγαπάμε την δημιουργία και έχουμε απύθμενο πάθος γι' αυτό.
 
Διαθέτουμε από τους καλύτερους συνεργάτες σε όλα τα είδη δημιουργίας. Μπορείτε να δείτε  ένα μεγάλο φάσμα απο το στυλ, την στρατηγική και την δημιουργικότητα που μπορούμε να προσφέρουμε.  Εργαζόμαστε με τον καθένα ξεχωριστά και προσφέρουμε  την δική του ταυτότητα, ξεχωριστή εμφάνιση και να είναι πραγματικά μοναδική.

Η προσέγγιση στον σχειδασμό μας: Πάντα ευέλικτη και γρήγορη! Με αυτήν την ευκινησία, μπορούμε να αγκαλιάσουμε νέες - και συχνά πολύπλοκες - παρουσιάσεις. Βοηθάμε τον καθένα να πετύχει με συνέπεια και αξιοπιστία την απόλυτη ποιότητα τεχνικής και δημιουργικής διάπλασης. Ως έμπειροι συνεργάτες με βαθιά και ισχυρή γνώση σε όλες τις τεχνικές μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απογειωθείτε στη σωστή διαδρομή από την πρώτη μέρα.

Χρόνια εμπειρίας

36

Δημιουργικές παρουσιάσεις

25681

Κούπες καφέ

56893
Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ