Τεχνικές δημιουργίας

Με αξιόπιστους συνεργάτες ακολουθούμε μια εύκολη και ουσιώδη μεθοδολογία για να χτίσουμε την ηλεκτρονική σας παρουσία βασισμένη στις δικές σας ανάγκες. Η κατασκευή της κάθε ιστοσελίδας πραγματώνετε στην καλή συνεργασία, όπου μαζί θα προσδιορίσουμε το ύφος που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις και στις επιθυμίες σας. Πριν από την κατασκευή του ιστότοπου, συζητάμε τις ιδιαιτερότητες, μελετάμε και εξετάζουμε φόρμες για να διαμορφώσουμε σωστά στην συνέχεια τον δικό σας ιστότοπο.

Οι πλατφόρμες, οι τεχνικές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι: HTML5, JOOMLA, WORDPRESS, Javascripts, Open Source for Developing, Ajax, CSS, Flash, Bootstrap.

Υπηρεσίες Πολυμέσων

Με τον συνδυασμό των σύγχρονων μέσων αναπαραγωγής και τις τελευταίες τεχνικές web τεχνολογίες, είμαστε σε θέση να παρέχουμε δυναμικές ιστοσελίδες που θα τραβήξουν και θα κρατήσουν την προσοχή του κοινού σας, παρέχοντας παράλληλα το μήνυμά σας με ένα διασκεδαστικό τρόπο.

Πολλές φορές αρκετοί δικτυακοί τόποι χρησιμοποιούν φανταχτερό ή συναρπαστικά μέσα παρουσίασης. Στην πραγματικότητα, όμως αρκετοί επισκέπτες  εκνευρίζονται με τις άσκοπες FLASH εισαγωγές και ήχου / βίντεο που καταναλώνουν αρκετό χρόνο φόρτωσης ή επιβραδύνουν την διάθεση ή εύρεση πληροφοριών. Όλα εξαρτώνται πόσο κατάλληλα χρησιμοποιούνται και χρειάζονται οι συγκεκριμένες τεχνικές για τους στόχους του site σας.

Αν χρησιμοποιηθούν σωστά οι τεχνολογίες πολυμέσων μπορούν να ενισχύσουν την προσέλευση θεατών Web και να αυξήσουν την αποδοτικότητα της ιστοσελίδα σας. Περιηγηθείτε στις διάφορες επιλογές για να δείτε τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικτυακού σας τόπου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Κινούμενα (Animations):
JS animations, Flash animations, Fliping Book, Scripts

Περιηγήσεις & προσδιοριμοί (Virtual rotation & Navigation):
360μοίρες Περιστροφικής περιήγησης (Virtual tour rotation), Γεωγραφικός προσδιορισμός (Google Earth 3D)

Φωτογραφικά άλμπουμ (Photo Gallery):
Lightbox, Squeezebox, Rolling, Flyout

Βίντεο παρουσιάσεις (Video streaming):
Web actors (Ηθοποιοί παρουσίασης), Video παρουσιάσεις

Ήχος και Μουσική:
Μουσική ιστοσελίδας (Background music), Επιλογή μουσικής (Music player)

WEB DESIGN

LOGO DESIGN

GRAPHIC DESIGN

VIDEO PROMO

ART PHOTOGRAPHY

MUSIC

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ